K1 🥋 youth league Venice Italy :
Počet účastníkov na svetovom pohári mládeže : 2349 pretekárov / 2430 štartov z 54 krajín sveta.

Výsledky Trenčanov na svetovom pohári karate :

5.miesto v kategórii kumite 🥋 juniorky – 48 kg Lucka Mrázová, v konkurencii 33 pretekárok zo 17 krajín. Lucke chýbal len bod, aby získala bronzovú medailu. Gratulujeme 👍👏 k super výsledku. Lucka počas roku 2021 získala na K1 youth league bronzovú medailu 🥉a to v Istanbule v Turecku.

Adelka Vlasakova bohužial musela tesne pred finálne odstúpiť zo súťaže z kategórie kumite juniorky 🥋 – 53 kg, nakoľko si zranila členok 😢 a nemohla pokračovať ďalej. Adelka bude po danom zranení minimálne mesiac liečiť zranenie členku, držíme jej palce a je veľká škoda, že taká šikovná, talentovaná pretekárka ( více majsterka sveta v kumite ) nemohla aj tento krát zápasiť vo finále skrz zranenie. Treba si pripomenúť výsledky Adelky na súťažiach K1 youth league počas roku 2021, kde získala zo štyroch súťaží : K1 youth league : 2 x zlato 🥇🥇 ( Cyprus – Limassol a Istanbul – Turecko )

Viktória Kadlecajová nemala dnes svoj deň v kategórii kata kadetky v konkurencii viac ako 90 pretekárok, čo sa stáva každému pretekárovi, ale to nevadí. Viktória počas roku 2021 získala na K1 youth league 1 x 5 miesto ( Cyprus – Limassol ) a 2 x 7.miesto ( Chorvátsko – Poreč a Turecko – Istanbul ) v celkovej svetovej konkurencii, čo sú veľmi skvelé výsledky na tak mladú a talentovanú karatistku 👍🥋.

Ďakujeme všetkým za super reprezentáciu a Adelke prajeme skoré vyliečenie zraneného členku. Takisto ďakujeme všetkým za podporu a super správy počas našej ďaľšej reprezentácie. Počas roku aj počas pandémie sa nám podarilo ísť na 11 turnajov a získať veľa medailí 🥇🥈🥉 a výsledkov 🏆 a to sme štartovali na súťažiach : Cyprus, Turecko, Taliansko, Chorvátsko, Maďarsko, Poľsko, Fínsko a Slovensko. Náš team maká ďalej a rozrastáme sa aj o nové tváre 🥋👍👊 .

Všetky informácie o našich karatistoch z Trenčína :
www.karate-trencin.sk

Karate Trenčín